Doorgaan naar hoofdinhoud

Over Kiemer

Natuurlijk wil je goed verzekerd zijn. Je gezondheid is het belangrijkste wat er is en daar ben je zuinig op. Bij Kiemer ben je goed verzekerd en kies je je eigen zorgverlener.

Goed verzekerd en keuzevrijheid

Naast de basisverzekering hebben we verschillende aanvullende verzekeringen voor diegene die meer vergoedingen wil.

Wil je nog meer besparen op zorgkosten en denk je bijna geen zorg nodig te hebben? Kies er dan voor om je eigen risico vrijwillig te verhogen met € 500, - en krijg € 22,- korting per maand op je premie.

Regel alles online

Wil je een wijziging doorgeven of een nota declareren? Log in op Mijn Kiemer en regel eenvoudig al je verzekeringszaken.

Heb je een vraag? Stel je vraag via Facebook, Twitter of mail ons. Ons team reageert zo snel mogelijk. Dat we het goed doen, blijkt uit de goede beoordelingen (8.0).

Keuzevrijheid zorg

We kunnen je goede zorg en service bieden omdat we onderdeel zijn van De Friesland Zorgverzekeraar. Je profiteert zo niet alleen van inkoopvoordeel, maar ook van goede zorg.

Bij Kiemer schrijven wij je niet voor naar welk ziekenhuis, specialist of andere zorgverlener je moet gaan. Met onze restitutiepolis hoef je dus niet te kiezen voor een zorgverlener die een contract met ons heeft, maar heb je altijd de vrijheid die persoon of instelling te kiezen die bij je past.

Basisverzekering Kiemer vanaf 1 mei 2017
Vanaf 1 mei 2017 is de basisverzekering van Kiemer een combinatiepolis. Revalidatiezorg en wijkverpleging (verpleging en verzorging zonder verblijf) hebben wij gewijzigd van restitutie naar natura. Dit betekent dat je aanspraak hebt op de zorg die wij hiervoor hebben gecontracteerd in plaats van op vergoeding van de kosten. Wanneer je toch gebruikmaakt van een zorgaanbieder die wij niet voor deze zorg hebben gecontracteerd, wijzigt je vergoeding. In dat geval heb je voor revalidatiezorg recht op een vergoeding van maximaal het gemiddelde gecontracteerde tarief en voor wijkverpleging van het laagste gecontracteerde tarief.

Tip: Kies de beste zorgverlener

Natuurlijk wil je voor je behandeling wel de beste zorg krijgen. Wij helpen je graag bij het maken van een goede keuzen. Kijk op Vind je Zorgverlener, voor advies.